FAQ

Ja, det har vi. Vi skräddarsyr din utbildning utifrån dina förkunskaper och önskemål. Var ute i god tid när du vill boka din intensivutbildning.

Ja, du är försäkrad via vår trafikförsäkring.

Hos Transportstyrelsen ansöker du om detta genom att klicka här. Där fyller du i en hälsodeklaration och sedan tas den emot digitalt. Du skall även göra en synundersökning som komplement till ansökningen.

Nej, på MC räcker det med att handledaren uppfyller dem krav som finns och ansöker om att få bli handledare hos Transportstyrelsen.

Ja, du kan boka direkt via trafikverket. Vill du låna en av våra motorcyklar måste du har vårt godkännande först och därefter kan du boka. Gäller enbart i Malmö.

Ja vi har all utrustning, i vanliga storlekar. Är det så att du är superlång/kort kan vi ha svårigheter att erbjuda utrustning.

Vi föredrar att du gör en intresseanmälan för den utbildning du är intresserad av här på hemsidan, så återkommer vi till dig, eller så kan du självklart ringa.

Detta är väldigt individuellt. Alla elever är unika och har olika förutsättningar. Vissa har möjlighet att övningsköra hemma och andra inte. Din egen förmåga samt möjligheten att övningsköra privat hemma spelar stor roll när det kommer till slutpriset.

Är du osäker på om MC är något för dig?

Vi har nu en ”Prova-på-lektion” där du kan få testa hur det känns.*

Väljer du att ta ditt MC-kort hos oss bjuder vi dessutom på ”Prova-på-lektionen”

*Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i mån av av tid och plats