Om oss

MC Malmö är en ny modern MC-skola med ett helt nytt koncept

MC Malmö är den lilla MC-skolan med det stora engagemanget, vi har en lång och gedigen erfarenhet av att utbilda trafiksäkra Mc-Förare. Hos oss är du som kund inte en i mängden, utan våra kunder står alltid i fokus och vi utbildar dig efter dina förutsättningar och önskemål.

Välkommen till oss och ta ditt körkort!

MC-Instruktör

Mitt namn är Emilio och jag är 35 år. Under mina år som MC-instruktör har jag alltid jobbat med att uppnå drömmar för mina elever. Jag ställer alltid mina kunder i fokus och ser till att de lär sig de grundläggande delarna i att ta ansvar ute i trafiken samtidigt som de själva få växa genom de byggstenar och tips jag ger de.

Jag driver för att lära ut och jag växer personligen av att se mina elever drivas framåt och nå sina drömmar. Det är vad som är viktigt för mig!

Jag har kört motorcykel i ett antal år och ångrar inte en sekund dagen då jag beslutade mig för att ta mitt A-körkort. Att få känna vinden och färdas fram på vägarna är något av det häftigaste man kan uppleva. Att sedan få utbilda så att andra kan få uppleva samma känsla och kickarna man får genom att flyga fram på vägarna är bara fantastiskt. Jag brinner för mitt jobb och älskar att få dela med mig av mina tips och min erfarenhet.

Frihetskänslan med att köra MC är obeskrivlig och måste upplevas själv för att man ska förstå hur underbart och härligt det är att glida omkring på vägarna och kunna ta sig vart man vill i världen.

Går du i tankarna om att ta körkort för motorcykel har du kommit helt rätt!

emilio@mcmalmo.se

@mcmalmo.se

Är du osäker på om MC är något för dig?

Vi har nu en ”Prova-på-lektion” där du kan få testa hur det känns.*

Väljer du att ta ditt MC-kort hos oss bjuder vi dessutom på ”Prova-på-lektionen”

*Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i mån av av tid och plats